Hjælp til badet.

Vi kender det alle.
Gennem livet møder vi alle diverse udfordringer.
Når man bliver ældre kan man få udfordringer med at kunne stå op i længere tid.
Kroppen vil ikke nødvendigvis det samme, som den kunne for 5-10 år siden.
Heldigvis er der hjælp at hente.
Bademøbler er et af de områder Senior24.dk kan hjælpe med. Vi ved hvor svært nogle ældre har det, når det handler om at komme i bad. Balancen kan udfordre, og man falder måske lettere. Derfor kan bademøbler designet til ældre, være en mulighed, der kan hjælpe i hverdagen. Badestol fra Senior24.dk er skridsikre, og de kan oftest justere enten på benene eller på sædet, hvis der er sådan en på stolen. Nogle af vores stole er også fleksible, og kan pakkes sammen, sådan de kan medtages i bilen.

Forskellige badestole

Vi har forskellige typer bademøbler. Vores badestole kan fås med eller uden håndtag, alt afhængig af hvad man har brug for hjælp til. Der er ligeledes også med ryglæn om nødvendigt. Hos Senior24.dk har vi også en model,der kan fungere både som toiletstol og som badestol. Praktisk i de tilfælde, hvor der er tale om en kørestolsbruger. Toiletstolen er forsynet med udtagelig del, som derefter kan trylles om til en badestol.
Vi forhandler også rollatorer og indkøbsvogne. De er i et tidsløst design med god brugervenlighed og lækre detaljer. Det skal være ok at bruge hjælpemidler, men de skal også følge med tiden.
Til boligen har vi diverse hjælpemidler fx. ramper ,såfremt man som ældre sidder i kørestol. Hos Senior24.dk er der også fokus på træning og motion. Vi fører pedaltrænere og trampolin til skånsom træning. Som ældre er vi mere mobile, så tag gerne et kig på vores produkter under fanen Rejse.
Vi kan træffes på telefon eller mail, og sidder klar til at hjælpe med at besvare spørgsmål. Vi gør det mere attraktivt at høre til Det Grå Guld.