Industriel rengøring med ultralydsrenser.

Når man som virksomhed skal have renset maskiner eller andet udstyr er ultralydsrensere ofte en mulighed. Anmasi tilbyder totalløsninger til metal og plastindustrien samt indenfor levnedsmiddel og den farmaceutiske branche. Tjek totalløsninger til farmaceutisk og se mulighederne for grundig rengøring.
Ved brug af ultralydsrensere laves der ultralydsbølger, der effektivt og hurtigt er med til at rengøre de forskellige elementer. Når ultralydsbølgerne danner kaviationsbobler er disse med til at fjerne urenheder fra overfladen. Det kan fx. være skidt som voks, blod, støv og maling. ¨
Hvis man som kunde har komplekse eller sensitive emner, der trænger til rengøring, er ultralydsrensning en effektiv og skånsom metode.
Ultralydsrensning er en vaskeproces, hvor der bruges et vaskeanlæg til at håndtere processen med ultralydsrensning. Når de forskellige væsker fra skidt og snavs skal ledes væk, er det en fordel med installering af filtersystemer, når der arbejdes med at få renset specifikke elementer.
Dermed er man sikret at skidtet ledes bort , således at elementer der rengøres, ikke får efterladt skidt og snavs efter selve rengøringen.

Find den rette ultralydsrenser

Anmasi har mange års erfaring og solide kompetencer indenfor ultralydsrensning. Selve denne form for rengøring er kompleks, og består af flere processer. Derfor er det vigtigt at medarbejderne løbende bliver opdateret med de rette kompetencer indenfor faget. De ultralydsrensere og vaskeanlæg der bruges, skal også indstilles forskelligt, alt afhængig af, hvilke slags elementer der skal rengøres med ultralydsrensere.
Når man gerne vil købe anlæg med ultralydsrensere, fås der en række forskellige modeller og serier. Hvilken serie man skal vælge afhænger af, hvor små eller store elementerne er samt tendensen til hvor meget skidt og snavs, der kan samles sig på elementerne.