Kitchenbutler gør drømmen til virkelighed

Det gjorde Kitchenbutler i hvert fald for mig – jeg havde længe gået med en drøm om at få et nyt lækkert køkken, hvor jeg kunne gå og hygge mig i mens jeg skulle lave den sure pligt der hed, at lave aftensmad. Så det jeg kan konkludere er at man ved at få et nyt køkken, også kan få lysten til at lave aftensmaden tilbage igen. For mig var det ikke bare ligetil, at gå i gang med et sådan stort projekt – jeg havde brug for hjælp til at komme i gang. Heldigvis havde jeg en masse venner jeg kunne trække på, men de havde jo også deres at tage sig til, så på den ene side havde jeg brug for hjælp, og på den anden side ville jeg ikke belaste vennerne. Jeg fik det gode råd, at kigge på Kitchenbutler.dk for at se om de ikke kunne hjælpe mig videre – og det gjorde udslaget.

Kitchenbutler.dk fik mig i gang

Jeg studerede deres hjemmeside, og fik så modet til at ringe til dem – det lyder måske lidt mærkeligt, men det var faktisk den største udfordring i forhold til projektet – for efter jeg havde talt med Kitchenbutler tog de sig faktisk af resten, jeg skulle bare vælge diverse elementer og hvidevarer, som jeg ville have med i mit køkken, så sørgede de for resten. De kom ud og målte op, så vi også var sikre på at de elementer jeg havde valgt også kunne være der. Den dag i dag har jeg mit drømmekøkken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.