Find tid til afslapning eller konference

Det er så nemt at føle sig hjemme på Vejle Center Hotel,

Ved os er det noget af det der er helt centralt. At man skal kunne føle sig hjemme, mens man er på hotelophold.

Dette gælder uanset om man er privat eller erhvervsdrivende. Ved Vejle Center Hotel er der en familiær stemning, netop fordi det er et hotel med sjæl.

Her er det et familiehotel, hvor alle er velkomne. Både familier med børn, feriegæster, kursusdeltagere, kærestepar og håndværkere kan alle få et hotelophold, der er tilpasset netop deres behov.

Vores hotel er ikke det største, hvilket gør at der er plads til nærvær. Her er der tid og rum til den enkelte gæst og ønskerne til opholdet.

Med placering i Vejle er der en god beliggende. Her er der både hurtig adgang til natur, men man er også tæt på centrum, såfremt man ønsker at tage ind til byen.

Ved os er cykelturisme også et hit, og der er mange cykelinteresserede. Derfor kan der også tilbydes en cykelophold for dem der måtte ønske det.

Personer der vandrer er også velkomne, og der findes ligeledes et vandreophold, hvor vi gerne vil rådgive om relevante vandreture i Vejle og omegn.

Mange virksomheder har igennem tidens forløb, gjort brug af vores eftertragtede kursus faciliteter. Her er der perfekte rammer til de kurser, man kunne ønske at holde som virksomhed. Her er der fuld forplejning samt adgang til professionelt AV- udstyr.

Kontakt os idag, for mere info om booking af hotelophold. Her er alle velkomne

Leave a Reply

Your email address will not be published.