Smykker til kvinder kan man altid give

Så er man der igen, hvor man skal finde ud af, hvad man skal give som gave, men hvis man lige er i starten af et forhold, eller man er ved at score en pige, så skal man tænke over, hvad det er for et signal, man sender ved at vælge smykker til unge kvinder som den gave, man gerne vil give.
For der er skam intet problem ved det, men hvis nu modparten ikke føler, I er så tætte endnu, så kan det være overvældende, men det kan også være din måde at vise for vedkommende, at du skam mener det her seriøst, og det ikke er for sjov, at du ser personen.
Kvinder kan jo lide, at man dedikerer sig, så selvom det ikke er prisen, det kommer an på, så siger det noget, at man kan se, at du er parat til at lægge så mange penge til en person for noget, der er personligt, og det ikke er noget, du får igen eller kan dele – andet end hendes glæde.
Men det kan også være den måde, som du vil vise, at du har penge nok, også selvom det måske er smykker, der ikke koster så meget, selvom de så kan være af god kvalitet – så kan man bare give mange af dem.

Det er svært at gå forkert i byen med smykker til kvinder

Så skal man bare huske, at en kvinde husker den slags, så hvis du i starten gav nogle smukke smykker, men du så senere mere kommer med chokolade eller grej til køkkenet, så føles det lidt som en devaluering.
Så hvis du først er begyndt at komme med smykker, og det her forhold blev alvorligt, så kan du ikke begynde at gå baglæns på den måde.
Men du skal ikke vente på, at det bliver antydet, at det er ved at være længe siden, for det er sejere, at du selv opdager det.
Men der er intet i vejen for, at hvis I er ude, og hun opdager et smukt smykke, at du så lige husker det senere som en god gave – eller I ligefrem går ind og køber det med det samme.
Hvorfor vente med noget til senere, når man kan gøre det nu?