Hvad koster musik til et bryllup?

 

Bryllup, jeg fik virkelig kolde fødder, da han spurgte mig om han ville gifte sig med mig – ham der aldrig får fuldendt sine projekter. Han er en hygge gås, meget social og er til fest og farver. Men at få ham til at arrangere brylluppet med alt der skal til, I guder, det ender højst sandsynligt galt. Han vil rigtig gerne have en band der kommer og spiller til vores bryllup, og vi blev så enige om at det måtte han nu stå for, nu han kendte gud og hver mand. Så kom første forhindring, han havde fået en opgave han skulle løse – et band til brylluppet og finde ud af hvad det kostede. Jamen, jeg kender da ingen band eller nogen der kan spille til vores bryllup, jeg kunne bare godt tænke mig det, sagde han. For at han ikke skulle slipe så let, og bare lade mig stå med det hele, bad jeg ham og at se hvad der kom frem hvis han googlede band til bryllup pris, for jeg var da helt sikker på at der ville dukke noget op. Hans første reaktion var, jamen, jeg kender jo ingen af dem. Selvfølgelig måtte den komme – men jeg stod fast – det var dit ønske, og det må du selv finde ud af. Jeg har nok med at gøre med alle de andre ting der skal være styr på. Kender i typen, der næsten sidder og græder, fordi han ikke ved hvad han skulle gøre, tænkte det nok – ham skal jeg giftes med.

Leave a Reply

Your email address will not be published.