Inspiration til gnist i parforholdet

Tiden går, og når man bliver ældre, så fungerer alting ikke som de plejede at gøre da man var yngre. Nogen gange kan det hjælpe ved at tænke lidt kreativt, og andre gange, kan man jo også bare lade være med at have de seksuelle lege – men bliver livet så ikke lidt kedeligt. Måske – men med lidt hjælp udefra med lidt tilbehør, eller bare en udfordring med at gøre det i naturen eller på wc’et i et tog – så sker der altså også noget. Jeg ved at min kæreste tænder helt vildt på, hvis jeg tager i byen uden trusser – og så går den lystige leg.

Udstyr til inspiration i parforholdet.

Min tidligere kæreste, havde et forhold til de strømper jeg gik med – de skulle helst være i silke, bløde og glatte at røre ved. Jeg ved ikke om i andre kender joyful.dk, men her kan man godt finde en del inspiration til at få gnisten tilbage i parforholdet – eller hvis man bare vil udforske lidt. Jeg selv har da også besøgt disse sider, for når man er single, har man stadig sine behov, også selvom man er op i alderen. til gengæld er jeg ved at brække mig over alle de ældre mænd, der tror de kan en hel masse, og når det så kommer til stykket, kan de ikke få den op at stå – så forventer de at det er min opgave at knokle med denne del, og det gider jeg ikke altid, så findes der dejlige dukker til dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.